26 Temmuz 2012 Perşembe

The Pact (2012)

07 Eylül'de ülkemizde vizyona girmesi beklenen gerilim filmi The Pact'ı dün izleme şansı yakaladım.Söylemeliyim ki The Pact seyirciyi kesinlikle geren ve yerinden hoplatan bir film.Herşey den önemlisi boş bir film değil.Geçirdiğiniz 85 dakikaya değen bir film.Sundance Film Festivali'nde de gösterilen The Pact izleyiciden genelde olumlu tepkiler alıyor.

Filmde annesinin ölümünün ardından doğduğu eve gelen ve bu sırada kayıp kız kardeşini de arayan Annie'nin evle ilgili bir takım sırlar öğrenmesi konu alınıyor.Başlarda çok sarmasa da filmin ortalarına doğru heyecan ve gerilim yükseliyor.Özellikle Annie'nin hayalet tarafından hırpalandığı sahne ve gölge sahnesi çok iyi düşünülmüş.Çünkü kesinlikle izleyiciyi geriyor.

Filmin başrol oyuncusu Caity Lotz 1986 doğumlu genç bir oyuncu.Kariyerinin ilk uzun metrajlı filminde başrol oynayan Lotz ilk filminde gayet iyi performansıyla olumlu notlar alıyor.Lotz bu filmin ardından 3 projede daha yer alacak ve bence kendini geliştirmesi için iyi bir fırsat yakalayabilir.Lotz ayrıca Emmy Ödülleri fatihi Mad Men dizisinde bir sezon rol almış.

Yönetmen Nicholas McCarthy ilk uzun metrajı olan The Pact ilk film olma olasılığıyla başarılı film bence.McCarthy The Pact filmini 2011 yılında kısa film olarak ta çekmiş.Yönetmenin yeni projelerini bekleyip göreceğiz.

The Pact snearyosuyla,oyuncularıyla ortalamayı tutturan,sıkmayan bir film.Sinemada da izlenebilecek bir film olan The Pact'ın en önemli özelliği son yıllarda yapılan başarılı gerilim filmlerden olabilmesi.İMDb'den 5.7 puan alan film,izlenmeli!..

[6.0]

Yaz Sezonu Filmleri [20]

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder