4 Ağustos 2012 Cumartesi

A Little Bit of Heaven (2011)

Bir filmde Gael Garcia Bernal oynuyorsa ne yaparsınız ?Ben cevap vereyim.Kesinlikle o filmi izlerim.Çünkü Bernal Meksika'nın yetişen en büyük oyuncularından.Çünkü Bernal oynadığı her karakteri yaşayan bir aktör.Hal böyle olunca A Little Bit of Heaven'i izlemeden olmazdı.105 dakikalık bu dram/komedi filminde Kathy Bates ve Kate Hudson'da kadroda desem hala izlemez miydiniz ?

A Little Bit of Heaven'de aradığı aşkı bir türlü bulamayan Marley'in kanser olduğunu öğrenmesi ve hayatının aşkını bulması anlatılıyor.Komedi unsurlarıyla da desteklenen filmde hem gülüp hem de ağlıyorsunuz.Ancak senaryo bilindik.Birçok filmde görebileceğimiz ''hasta kız'' karakterinin aşık olması,yaşadığı duygular vs. çoğu filmden gördüğümüz şeyler ancak yine de izlettiriyor.

Marley karakteri ile Kate Hudson şaşırtıyor.Filmin ilk başlarında beğenmesem de daha sonra izleyiciye kendini sevdirmeyi başarıyor.Hareketler,mimikler vs. şaşırtıcı derecede iyi.Gael Garcia Bernal filmde Julian karakterinde bir doktor.Ne yalan söyleyeyim doktor rolü pek gitmemiş ona.Sürekli ''sert'' filmlerde izlediğimden mi bilmiyorum ama Kate Hudson ile pek uyuşmuyorlar.Ancak yine de Bernal performansı ile izleyiciyi kazanıyor.Hollywood'un efsanelerinden Katy Bates filmde Marley'in annesi rolünde.Ve herzaman ki gibi beğeniyorum onu...

Yönetmen Nicole Kassell tartışılası bir yönetmen aslında.Kariyerinin ilk filmi ''The Woodsman'' olumlu tepkiler almasına rağmen sonraki projelerinde pek başarılı değil.2.filmi ''A Little Bit of Heaven'' ile bu türde pek tutunamayacağını gösteriyor aslında.Ancak izlenesi filmler ve diziler yaptığı inkar edilemez!..

A Little Bit of Heaven dram/komedi türünde,pek fazla özgünlüğü bulunmayan ama kendini izlettiren sıcak bir film.Filmden etkilenmemek mümkün değil.Ama yönetmen sağolsun bizi fazla boğmuyor hissettirdiği duygularla.Türkiye'de 413.718 TL hasılat yapan film vakit geçirmek için izlenebilir!..

[5.8]


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder