16 Ekim 2012 Salı

Farklı Dünya 1.Yaşında !


Vay be ! Bu blogu açtığımdan bu kadar yazarmıyım diye düşünürken 1 yılda kendimi aşmışım.Yazmayı seven biri olmama rağmen bu kadar yazı yazacağımı bende tahmin etmiyordum.Aslında amacım eleştiri konusunda kendimi geliştirip,fikirlerimi duyurmak iken 1 yılı buldu bu olay ve aslında iyi de oldu.Kendi yağıyla kavrulan blogumu okuyanlara ve takip edenlere sonsuz teşekkürler...



1 yılda  tam 107 yazı yazmışız.Bu iyi ancak yeterli bir rakam değil elbet.Ancak ileride daha fazla yazı yazacağıma şüphem yok.Başlangıçta ''Sinema'' üzerine yazmaya başladığım yazıların temasından sapma yok.Sadece ''Televizyon Dizileri'' bölümünü de alt kategori olarak ekledim ve izlediğim dizilerin sezon günlüklerini buraya da aktarıyorum.

<<Gelelim 2.yılımızda neler yapacağımıza.Yine kendi yağımızda kavrulmaya devam edeceğiz ama blogun daha fazla kişi tarafından okunur hala gelmesi konusunda çalışmalarım sürecek.:)

Bu yıl ayrıca ''Oscar Günlükleri'' adında alt bir tema da eklemeyi düşünüyorum.Her cuma günü Oscar Günlükleri blogda yerini alacak.Ayrıca blogda ara ara yer verdiğim sinema filmleri hakkında (vizyon tarihleri vb.) bilgileri de bu yıl fazlalaştırmayı düşünüyorum ki okurlarımız son gelişmelerden haberdar olsun.

<<Bu yıl ayrıca blogumda hikaye yayınlamak istiyorum.Peki bu nasıl olacak ?Hikaye henüz türü belirlenmemiş olmasına karşım yayın planı olarak yeni yılı uygun görüyorum.Hikayenin kaç bölüm süreceği hakkında şuanda herhangi bir bilgi vermem doğru olmaz ancak ilerleyen zamanlarda bu konu ile ilgili de gerekli bilgileri vereceğim. 

<<Ve yeni yılın son süprizi de aylık olarak yayınlamayı düşündüğüm ''Sinemaya Hayat Verenler'' teması adı altında sinemaya hayat veren oyuncuların,yönetmenlerin ve müzisyenlerin hayat hikayeleri hakkında keyifli bir yazı hazırlamak istiyorum.

Bunların hepsini yapmak kolay değil tabi ama yazmaktan keyif alan biri olarak Farklı Dünya'da yapmaya çalışacağım bunları.



Farklı Dünya Editörü Faruk Aydın 




4 yorum:

  1. hayırlı olsun faruk güzel gidiyorsun :) yeni projelerinle 2. yılında daha da iyi olacaktır eminim

    YanıtlaSil
  2. Çok teşekkür ederim :)Şu an en büyük amacım arşivi genişletmek.Çalışmalar sürüyor :))

    YanıtlaSil
  3. rica ederim :) evet blogu daha ileriye taşımak için en doğru yol çok yazmaktır. takipteyiz :))

    YanıtlaSil